B460_PM

Tourneo Courier

2014

Accesoriile Ford de asistenţă rutieră au fost selectate pentru a asigura siguranţă maximă pentru şoferii şi pasagerii Ford în eventualitatea unei defecţiuni sau accident. Toate produsele întrunesc ultimele cerinţe legislative europene. Toate autovehiculele Ford conţin elemente de fixare dedicate pentru siguranţă, depozitare accesibilă uşor a accesoriilor de asistenţă rutieră, atunci când nu se utilizează. Triunghiurile reflectorizante Ford şi trusele de prim ajutor au fost configurate special pentru a se monta sigur în aceste elemente de fixare.

Kalff* Triunghi reflectorizant Nano, în cutia roșie pentru Ford Tourneo Courier 2014

2 332 717
€ 8,72

Datorită dimensiunilor sale foarte mici, este unul dintre triunghiurile de avertizare cu cea mai mare economie de spațiu portbagaj de pe piață. Furnizat într-o carcasă rigidă, acesta oferă o instalare rapidă, ușoară și stabilă pe marginea drumului. 220 x 65 x 50 mm, proiectat conform cerințelor ECE

Accesoriu compatibil cu: Tourneo

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.