Prezentare Companie

Plusauto

Evolutia Plusauto

Plusauto a fost înfiinţată în 1992 având ca principală activitate montarea alarmelor auto. În 1999 Plusauto devine dealer Ford pentru Craiova, însă, showroom-ul avea posibilitatea expunerii a doar 3 autoturisme şi exista un număr de 2 angajaţi.

În prezent Plusauto numără peste 80 de angajaţi care sunt gata să ofere cele mai înalte standarde Ford.

Complex Ford în Craiova prin Plusauto

In anul 2005 se inaugureaza primul complex la standarde Ford in Craiova. Pe o suprafata de 4000 mp din care 394 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului si 650 mp alocaţi service-ului, isi desfasoara activitatea 45 de persoane care asigura toate serviciile auto: vanzari, service cu departament de mecanica, tinichigerie-vopsitorie, relatii clienti, asigurari,etc.

Complex Ford în Slatina prin Plusauto

11 decembrie 2007. Plusauto inaugurează o investiţie în valoare de 1.200.000 euro într-un complex Ford în Slatina.

Amplasamentul are o suprafaţă totală de 10.000 mp, din care 364 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului, 396 mp sunt alocaţi service-ului, iar 600 mp sunt destinaţi spaţiilor de parcare.

Investiţia în acest nou complex Ford (showroom şi service) a presupus construirea unor facilităţi care răspund celor mai înalte exigenţe cu care producatorul de automobile şi-a obişnuit clienţii.

Showroom-ul gazduieste un număr de 7 automobile, iar service-ul dispune de un departament de diagnoză mecanică şi electrică si de un departament de tinichigerie-vopsitorie care operează cu materiale ecologice.

Asistenţa acordată clienţilor este asigurată de 15 de angajaţi in prezent.

Complex Ford în Drobeta Turnu Severin prin Plusauto

Septembrie 2009. Plusauto inaugurează o investiţie în valoare de 1.500.000 euro într-un nou complex Ford în D. T. Severin.

Amplasamentul are o suprafaţă totală de 9.000 mp, din care 400 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului, 800 mp sunt alocaţi service-ului, iar 600 mp sunt destinaţi spaţiilor de parcare.

Showroom-ul gazduieste un număr de 7 automobile iar personalul calificat al service-ului va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii postvanzare performante: mentenanta, diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie.

Asistenţa acordată clienţilor este asigurată de 15 de angajaţi.

Plusauto lanseaza al patrulea complex Ford

August 2010. Plusauto inaugurează o investiţie în valoare de 1.500.000 euro în cel de-al doilea complex Ford pe care îl detine in municipiul Craiova.

Construit la standardele pe care Plusauto le-a impus în zona Olteniei, noul complex dispune de o unitate de service cu o suprafață de 1.100 mp., de un showroom de 350 mp, precum și de un depozit de piese și accesorii de 100 mp. Alte facilități, precum Ford Cafe sau zona de expunere pentru autoturisme și autoutilitare sunt, de asemenea, disponibile. La toate acestea se mai adaugă cca. 200 locuri de parcare pentru clienți și personal. În această locație s-a dezvoltat și un parc de mașini de ocazie - Ford SELECTION - o selecție de mașini de companie de la Fabrica Ford, mașini de companie și drive test ale Plusauto, mașini provenite din buy-back și trade-in.

Misiune

Fiind o companie ce activează prin cele 4 puncte de lucru în toată regiunea Oltenia, este important pentru noi să avem un set de standarde prin care să ne putem evalua şi, de asemenea, prin care să putem fi evaluați de alții.

Noi le numim "viziunea noastră", "misiunea noastră" şi "valorile noastre".

Viziunea noastră: să devenim lider regional în domeniul vanzarilor şi serviciilor din industria de automobile.

Misiunea noastră: suntem o echipă, care s-a creat și unificat în timp, reprezentăm cu mândrie un brand de renume mondial, o familie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse şi servicii remarcabile.

Valorile noastre: facem ceea ce e corect pentru oamenii noştri, mediul nostru şi societatea noastră, dar mai presus de toate pentru clienţii noştri.