Explorer

2019

Vehiculul dvs. electric plug-in-hybrid Ford (PHEV) este conceput pentru a conduce, nu pentru a sta pe loc! Aliniați-vă la abordarea rapidă și încărcați-i bateria mai confortabil și mai rapid de acasă. Creșteți eficient capacitatea de încărcare cu ELVI Wallbox EVBox *, astfel încât mașina dvs. să fie gata de mers ori de câte ori aveți nevoie de ea. Este totodată rapid și ușor de instalat!

EVBox* Elvi Wallbox cu priză și întrerupător, Polar White pentru Ford Explorer 2019

2 443 725
€ 848,99
<p>Soluție de &icirc;ncărcare a bateriei acasă inteligentă și eficientă pentru vehiculul dvs. complet electric sau hibrid. Se &icirc;ncarcă la o capacitate semnificativ mai mare &icirc;n comparație cu utilizarea unei prize normale. Funcționează fără efort printr-o conexiune WiFi. Aplicația de gestionare a &icirc;ncărcării &bdquo;EVBox connect&rdquo; vă permite să optimizați &icirc;n mod individual consumul și distribuția electricității de pe dispozitivul dvs. mobil sau computerul desktop (este necesar un abonament). Inelul LED unic asigură o comunicare optimă &icirc;ntre dvs. și stația de &icirc;ncărcare &icirc;n orice moment. Ușor de utilizat, instalat și &icirc;mbunătățit cu funcții click-on modulare. Necesită o mentenanță redusă datorită designului durabil, etanș și modular. Se poate monta pe un perete sau pe un st&acirc;lp (disponibil separat ca accesoriu). Platforma cu cablu suplimentară pentru opțiunea montată pe perete este disponibilă și separat ca accesoriu. Priza blochează cablul de &icirc;ncărcare &icirc;n siguranță &icirc;n stație și este compatibilă cu toate tipurile de cabluri care suportă capacități de la 3,7kW la 22kW (cablul nu este inclus). Instalarea completă de către tehnicieni atestați asigură montarea la locația optimă din locuința dvs. Caracteristici principale: o capacitate de &icirc;ncărcare de 3,7kW -22kW. Capacitatea conexiunii: Trifazic, 230 V; 400V. Putere de ieșire maximă (prin cablu): 32A. Dimensiuni (lungime x lățime x &icirc;nălțime): 328 mm x 186 mm x 219 mm. Greutate: 3 kg (fără cablul de &icirc;ncărcare). Atestare CE completă. Cablu de &icirc;ncărcare de 5 m disponibil separat ca accesoriu. Vă rugăm să solicitați informații suplimentare de la dealer-ul dvs. Ford. Vă rugăm să rețineți: capacitatea de &icirc;ncărcare maximă indicată și puterea de ieșire sunt valori teoretice. Eficiența de &icirc;ncărcare efectivă c&acirc;nd utilizați EVBox Elvi Wallbox depinde &icirc;n mod strict de diverși factori, precum configurația și performanța rețelei dvs. rezidențiale, performanța cablului de &icirc;ncărcare folosit, capacitatea de &icirc;ncărcare și sistemul de gestionare a bateriei ale&nbsp; vehiculului dvs. și dimensiunea bateriei. Vă rugăm să consultați specificațiile tehnice ale rețelei dvs. rezidențiale și manualul de utilizare al vehiculului pentru capacitățile de &icirc;ncărcare individuale maximum realizabile.</p>
Accesoriu compatibil cu: Platinum ST-Line Titanium
Detalii compatibilitati: <p>Vehicul hibrid (PHEV)</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.