Diagnoza auto computerizata

Ce este diagnoza auto computerizata?

Procesul de diagnosticare auto computerizata consta in conectarea unui tester de diagnoza special la calculatorul de la bordul masinii. Acest serviciu poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

In prezent, majoritatea autovehiculelor sunt dotate cu un sistem informatic de bord care are rolul de a controla componente precum injectorii de combustibil, sistemul de directie, bujiile si multe altele.

Astfel incat, orice problema ar avea un autovehicul la motor, conducatorul va fi notificat cu o alarma ce apare pe martorul de bord. Computerul de bord al masinii va sesiza cand ceva este in neregula cu sistemul masinii si va raporta eroarea.

Asadar, daca martorul de bord indica o eroare, nu o ignorati! Adu-ti masina intr-unul din service-urile Plusauto, si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de ea!

Iata ce putem verifica prin diagnoza auto computerizata:

Motorul este esential pentru buna functionare a masinii tale. De aceea este important sa ai mare grija si sa il intretii pentru o perioada cat mai lunga, astfel incat sa previi aparitia oricarui tip de problema.