Câștigă o invitație dublă la INTENCITY

Înapoi la Promotii
Câștigă o invitație dublă la INTENCITY

 

Câștigă o invitație dublă la Festivalul Intencity Craiova cu Ford Plusauto!

Ford Plusauto îți oferă o oportunitate unică de a câștiga o invitație dublă la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – Festivalul Intencity Craiova. Ești pregătit să te bucuri de o experiență de neuitat? Iată cum poți participa:

Accesează pagina noastră de instagram @ford_plusauto:

  • Navighează către postarea dedicată concursului de pe pagina noastră și completează cerințele de înscriere din descriere.

Detalii despre festival

Festivalul Intencity Craiova este un eveniment muzical de amploare, care aduce împreună artiști de renume național și internațional. Cu o atmosferă vibrantă, scenă impresionantă și activități diverse, festivalul promite să fie o experiență memorabilă pentru toți participanții. Muzică, dans și distracție – totul într-un singur loc!

Premii și selecția câștigătorilor

  • Premii: 5 invitații duble la Festivalul Intencity Craiova.
  • Selecția câștigătorilor: Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre toți participanții înscriși în concurs. Tragerea la sorți va avea loc pe 15 iunie 2024, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastră de instagram.

Regulamentul concursului

Pentru a participa, trebuie să completezi cerințele de înscriere. Te rugăm să consulți regulamentul complet al concursului disponibil pe pagina noastră pentru toate detaliile și condițiile de participare.

De ce să participi?

Festivalul Intencity Craiova este locul unde vei trăi momente de neuitat alături de cei dragi, ascultând muzica preferată și bucurându-te de atmosfera electrizantă. 

Cu Ford Plusauto, drumul către această experiență este la doar un click distanță. Nu rata șansa de a câștiga o invitație dublă și de a te bucura de un festival extraordinar!

Înscrie-te acum și lasă magia Intencity Craiova să te cucerească! Mult noroc tuturor participanților!

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: