Ford E-Transit

Înapoi la Promotii
Ford E-Transit

O NOUĂ GENERAȚIE DE VEHICULE COMERCIALE ESTE AICI

FORD E-TRANSIT 100% ELECTRIC - AUTONOMIE PÂNĂ LA 317KM


Noul vehicul commercial echipat cu tehnologii conectate de ultimă generație, te ajută să rămâi în permanență la curent cu productivitatea flotei, securitatea și starea de sănătate a vehiculului. Ingineria inteligent concepută asigură încărcarea E-Transit fără efort. Iar costurile reduse de mentenanță ajută la transformarea lui E-Transit în cea mai inteligentă alegere.

Cu o combinație de stimulente guvernamentale, costuri de funcționare mai mici și de întreținere reduse, sunt multe de spus despre trecerea la 100% electric. Vei putea accesa chiar și zonele cu restricții de emisii reduse din marile orașe.

Îmbunătățește-ți flota chiar astăzi și beneficiezi de autonomie de până la 317km cu E-Transit 100% Electric!

Transit Van
Noul Transit Electric
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.04-30.06.2023.

Solicită oferta completând formularul alăturat.

Termeni si conditii:

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: